Yes! 2019 wordt een te gek jaar. Het thema is FOCUS, check hieronder wat je in de verschillende tenten kan verwachten.

Programma

The Place To Be | The Underground | Next Level | Art Place | Talkzone | Pray & praise


The Place To Be

Programma van TPTB volgt


The Underground

Programma volgt


Next Level

In de Next Level zijn er zowel gave studies als gezel­ ligheid. Er komen toffe sprekers praten over onder­ werpen waar jij nu of later mee te maken krijgt. Dit doen we op een open en directe manier waarbij jij vragen kan stellen. Het maakt niet uit of jij al een keus hebt gemaakt voor God, of nog nooit van God hebt gehoord: we zien je graag bij Next Level!

Date till you drop

“Is hij niks voor jou?!”… “Heb jij al iemand??”
Je kan veel druk voelen om een relatie te hebben en ‘ervaring’ hiermee op te doen. Voor je 16e moet je al wel minimaal een x-aantal vriendjes of vriendinnetjes hebben gehad, anders is er iets mis met je.. En als je op je 22e nog stééds geen serieuze relatie hebt, dan ga je misschien toch de boot missen.

Dit zijn natuurlijk aannames die eigenlijk nergens op slaan.. Het lijkt alsof het kwantiteit boven kwaliteit is, bij relaties. Wil je weten hoe dat zit? Kom dan naar de Next Level tent voor een heldere blik op dit onderwerp.

Boys Only

Een talk over porno, maar dan zonder veroordeling. Omdat Jezus je zonden vergeeft?
Zeker, maar vooral ook omdat we gaan kijken wat de wetenschap erover te zeggen heeft. Zo heb jij er (waarschijnlijk) nog nooit naar gekeken en dus wordt het tijd dat je je kennis laat bijspijkeren!

Girls Only

Hoe kijk jij naar jezelf en hoe ga je om met relaties? We gaan kijken naar wat de wereld om ons heen hierover te zeggen heeft, en ook wat God hierover te zeggen heeft. En what about seks? Ook hier willen we open over zijn. Hoe geef je je grenzen aan, en wat zegt God hierover? Veel vragen waar we het over gaan hebben. Het wordt een gave tijd met elkaar!

Vrienden laten je vliegen

Je herkent het vast wel. Bij sommige vrienden is het ‘wel leuk’ om te chillen, maar ze halen niet het beste in je naar boven. Je gaat je soms net even iets anders gedragen om er bij te horen, terwijl je eigenlijk gewoon maximaal jezelf wil zijn.
Er zit nogal een verschil tussen ‘mensen die je kent’ en ‘echte vrienden’. Hoe herken je nou die laatste groep? De mensen om je heen die jou écht verder kunnen helpen en die écht een goede vriend of vriendin voor jou kunnen zijn?

Get rich or die trying

Als je een willekeurig popnummer aanzet is de kans groot dat je hoort dat je zoveel mogelijk geld moet zien te krijgen. We vergelijken smartphones en de kleren die we dragen. In de Bijbel lees je dat God mensen helpt rijk te worden. Maar hoe werkt dat? En als je het hebt, wat doe je er dan eigenlijk mee? Tijd om iemand aan het woord te laten die weet wat het is arm te zijn én rijk te zijn.

The Comparison Trap

Iedereen doet het wel. Bewust of onbewust vergelijken we van alles met elkaar. Kleding, geld, volgers op Instagram, aantal vrienden, sport prestaties, cijfers op school, populariteit…. Dit kan je nog wel eens minderwaardig laten voelen, want er is altijd iemand die het beter voor elkaar heeft.
Maar het gaat er niet om wat iemand anders ‘kan’ en ‘heeft’, het gaat erom wat jij doet met jouw mogelijkheden! Ontdek in deze talk hoe jij voor jouw eigen succes zorgt.

Live the life

Veel mensen zijn geneigd om het leven maar te accepteren zoals het is. En vaak wordt er dan geklaagd over hoe het gaat. Laat jij je leven bepalen door wat er op je pad komt?
Als christen hoef je niet akkoord te gaan met een middelmatig leventje. Je mag juist het avontuur opzoeken samen met God! Door je relatie met Hem kun je (soms risicovolle) keuzes maken, omdat Hij achter je staat en met je meegaat in al je uitdagingen en situaties. Hij wil je helpen het maximale uit dit leven te halen en Zijn ‘life hacks’, Zijn oplossingen, toe te passen zodat je een verschil kan maken.

Made to be me

Je bent geboren als jezelf. Dat klinkt waarschijnlijk wat vaag, maar niet als je bedenkt dat heel veel mensen helemaal niet zichzelf meer zijn. In de loop der jaren kunnen opvoeding, allerlei gebeurtenissen, verwachtingen en patronen ervoor zorgen dat je jezelf kwijtraakt.
Je doet je per groep/situatie anders voor om erbij te horen, om aardig gevonden te worden of om succesvol te zijn. Maar hoe werkt dit precies? En is dit wat je wil..?
Hoog tijd om een manier te vinden om de wereld kennis te laten maken met de échte jij!


Art Place

Heb je zin om eens lekker je handen te gebruiken en iets moois te maken, of wil je je indrukken van ‘The Place To Be’ op een creatieve manier uiten, kom dan eens kijken in de Art-Place. Je hoeft geen talent te hebben, iedereen is welkom. We hebben allerlei materialen, van verf tot speksteen en alles wat daar tussenin zit. Dus voor iedereen is er wat. Wil je nu meer, dan bieden we ook leuke workshops aan, bijvoorbeeld de altijd populaire workshop Graffiti, of Bible journeling. Let wel op, je moet je voor de workshops inschrijven en vol is vol. Dus kom vrijdagavond na de eerste dienst gelijk naar de Art-Place en schrijf je in!!! Het aanbod staat in het programma. We hopen je daar te zien.

Stille tijd met een kwast

Heb jij zin om de dag in alle rust te starten met je bijbel en je creativiteit? Kom dan lekker naar de Art-Place, we geven je een nieuwe manier om je stille tijd in te vullen. Aan de hand van een bijbeltekst ga je een kunstwerk maken, waar je je Vader mag ontmoeten.

Focus op schildertechnieken

Wil je eens wat meer dan alleen lekker freubelen, schrijf je dan in voor de workshop Focus. We gaan aan de hand van een leuke opdracht aan de slag met de technieken die je leren en helpen meer uit je schilderij te halen.

Girls Only

We willen jou in het zonnetje zetten, lekker verwennen en laten zien hoe mooi je bent als dochter van de Koning. Tijdens de Girls only willen we je behandelen als een echte prinses. Waar wacht je op, kom langs!


Talkzone

Welkom bij de Talkzone! Je weet wel die tent met het eendje.

Heb je dat ook wel eens? Je wilt gewoon even lekker kletsen over de dingen die gebeuren in je leven. Situaties zoals verliefd zijn, profielkeuze, thuissituatie, social media, geloof, bijbel, seksualiteit of gewoon over alledaagse dingen in het leven. Even kletsen omdat het je bezig houdt.

De Talkzone is een plek naast de tent ‘’The place te be” waar jij als tiener altijd welkom bent.

Het kan zijn dat je door de samenkomsten of andere dingen die er gebeuren, vragen hebt of gewoon met iemand wilt praten. Of je nu je hart wil luchten of vragen wil stellen, in de Talkzone zitten mensen die graag naar jou luisteren of met jou door willen praten. De Talkzone wordt ook wel nazorg genoemd. We willen graag voor je zorgen, je een stukje verder op weg helpen in het leven en voor je bidden. De Talkzone is tijdens de dienst en na elke samenkomst geopend. Wij van de Talkzone nemen graag de tijd om naar jouw verhaal te luisteren.  Dus kom gerust naar de talkzone om even hoi te zeggen of (bij) te kletsen!

Want je hoeft het niet in je een(d)je te doen!


Pray & Praise

Wat een hoop tieners op de teenzone! Heb jij dat ook? dat je denkt pfoe….dit is wel erg druk! Die grote mensenmassa en al dat geluid! Heb jij dit weekend behoefte aan een rustig plekje? Een plek waar je in alle rust je helemaal kan richten op Jezus? Kom dan naar de Pray & Praise. Dit is de plek om even tot rust te komen, om te zitten en je te laten inspireren. Het is een plek om te bidden en stil te staan, om te horen en te leren luisteren naar wat God tot je te zeggen heeft. Je kan hier de hele dag door naar binnen lopen om even je rust te pakken. Ook zijn er workshops georganiseerd die je helpen stille tijd te houden als je weer thuis bent. Je krijgt in de workshops handige tips hoe je thuis met God kunt praten en je relatie met God kan verstevigen. Zien we je daar?