Informatie Conferentie 2020

Ben je tiener (brugklas tot 17 jaar)? Dan kun je op je eigen terrein, de TEENZONE, terecht voor fun & action, gave muziek, radicale prediking en spannende buitenactiviteiten. Vier dagen lang luisteren en praten, bidden en zingen, denken en doen. De enige voorwaarde: het polsbandje dat aangeeft dat je tiener bent (gratis af te halen bij het tienerterrein). Het tienerprogramma wordt in samenwerking met Youth&I georganiseerd.

De Pinksterconferentie 2020 vindt plaats van 29 mei t/m 1 juni op het terrein van Walibi Holland in Biddinghuizen.

Aanmelden conferentie
Aanmelden medewerker
Aanmelden groepen

Tienerleiders

Wil jouw tienerleider de samenkomst ook meemaken? Super, want wij vinden tienerleiders awesome en daarom zijn ze ook welkom bij ons op het terrein. Laat je tienerleider alleen wel even dit stukje lezen:

Gaaf dat jij tijd vrijmaakt om met tieners op te trekken en dat je in ze investeert om te laten zien dat een leven met focus op Hem alles veranderd. We willen heel graag kennis met je maken en je vertellen wat je kunt verwachten. Daarom is er op vrijdagavond om 20.00 uur een bijeen- komst speciaal voor tienerleiders. Ben je hier aanwezig dan ontvang je een badge voor het hele weekend! Heb je deze bijeenkomst gemist? Geen probleem, want 15 minuten voor de start van elke samen- komst is er een soortgelijke bijeen- komst. Je kunt hier alleen geen badge voor het hele weekend krijgen.