BEHIND THE ZONE

Opwekking Teenzone is het tienerprogramma van Pinksterconferentie Opwekking dat jaarlijks in opdracht van Stichting Opwekking wordt georganiseerd door Stichting Youth&I 

Voor de pinksterconferentie van 2021 heeft het Teenzone team een (voornamelijk) digitaal tienerprogramma ontwikkeld dat zowel door individuele tieners als door tieners in gezins- en groepsverband coronaproof beleefd kan worden. Zij zet daarbij in op het aanbieden van een divers programma dat tieners helpt verbinden (met elkaar en met God), verdiepen (in hun geloof) en ontwikkelen (op persoonlijk- en geloofsgebied), ondanks dat zij niet in groten getale bij elkaar kunnen komen op het conferentieterrein.   

Het Teenzone programma bestaat in 2021 uit een combinatie van onder meer (online) liveshows, social media en connectsessies, diverse groepsprogramma’s en verwerkingsmaterialen, fysieke producten (magazine en polsbandje) en downloadables 

Het Teenzone programma komt tot stand door de inzet van een enthousiast en betrokken team van vrijwilligers. Het bestuur van Youth & I bestaat uit Joyce den Engelse-Aij en Hein Koekkoek. Het projectteam 2021 wordt gevormd door Joyce den Engelse (voorzitter), Gerjan van der Giessen, Foppe Wiersma, Bianca Boender, Fijke Stellingwerf, Florian Struijk, Erik Slikkerveer, Yvette Nikolic en Suzon van Noort.

Zij werken het hele jaar door om Teenzone onvergetelijk te maken voor de tieners. En zij doen het werk niet alleen. In de aanloop naar het pinksterweekend wordt het team groter en groter en slaan zij gezamenlijk de handen ineen om Teenzone ieder jaar weer mogelijk te maken. 

Wil je ons werk steunen? 

Jouw gift en gebed zijn van harte welkom!  

Financieel ondersteunen kan door een gift over te maken naar rekeningnummer NL52ABNA0477774482 ten name van:  

 

Stichting Opwekking 

Ruitenbeek 16 
3881 LW Putten 

www.opwekking.nl  

Geven kan ook via de Givt-app.

Stichting Opwekking wordt door de belastingdienst aangemerkt als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI-nummer: 002851726). Dit betekent dat giften aan Opwekking fiscaal aftrekbaar zijn.

Materialen bestellen

De Teenzone Party Pack en de Teenzone Groepsprogrammas van 2021, inclusief werkbladen en handleiding, zijn gratis verkrijgbaar en te downloaden via www.teenzone.nl  

Teenzone Magazine ‘21 is verkrijgbaar via www.opwekking.nl. Het magazine maakt deel uit van de Pinksterbox en is tevens los bestelbaar als tienerpakket (inclusief uniek Teenzone polsbandje).  

VOLG ONS

@OpwekkingTeenzone 

#teenzone21 #opwekkingteenzone